Divarlı Şehit İlhan Çankaya İlkokulu

Telefon : 0 388 423 10 23
WEB https://divarliilhancankayailkokulu.meb.k12.tr
Adres : DİVARLI KASABASI ALPASLAN MAH. AKSARAY CAD. NO 53 ÇİFTLİK / NİĞDE
VİZYON : Ülke çapında örnek, değerlerimize bağlı, sevgi ile bilginin kucaklaştığı,gerekli teknolojik donanıma sahip, mükemmel bir okul olmak için varız.
MİSYON : Biz Divarlı Şehit İlkokulu olarak ; Ülkemiz için, bilimsel yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-14.30
Isınma : Katı yakıtlı kalorifer
Servis : Öğretmenlerimiz Niğde´den gidiş geliş yapmaktadır.
Ulaşım : Okul Divarlı Kasabasında Göben mevkiinde bulunmaktadır. İlçeden ve ilden kasabamıza servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Alparsnan mh. Göben Mevki Aksaray yolu üzeri . Divarlı Kasabası Çiftlik / NİĞDE 51100
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 40 Km. ilçe merkezine ise 5 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : İlhan Çankaya Okuyor
Diğer Hususlar : Okulumuzda Satranç Egzersizi, İlhan Çankaya Okuyor Projesi gibi etkinlikler yapılmaktadır.